Bus-idee-dag 2019
op donderdag 31 oktober

BOSKOOP (ZH): Jaarlijks organiseren wij een grote beurs voor touringcarbedrijven en hun klanten genaamd 'De Bus-idee-dag'. Daar komen onze dagtochtbestemmingen zichzelf persoonlijk presenteren.

Iedereen die voor groepen dagtochten of busreisjes organiseert is hier van harte welkom, het is een ontzettend gezellige dag met heel veel inspiratie, muziek, hapjes, drankjes en geweldig leuke aanbiedingen !

Alle bestemmingen die wij weer hebben gevonden in het afgelopen jaar hebben de gelegenheid zich daar te presenteren, het is eigenlijk ťťn dag per jaar Bus-idee LIVE !  Dit jaar verwachten wij daar weer ca. 200-250 bedrijven die met een kraampje hun product zelf zullen toelichten.

Touringcarbedrijven en hun beslissende klanten kunnen daar gratis een leuke dag 'shoppen' om ideeŽn op te doen voor hun groepsuitstapjes.  We hebben ieder jaar weer heel veel leuke 'bus-ideeŽn'   Op de Bus-idee-dag presenteren we ook de allernieuwste busbestemmingen !

De Bus-idee-dag is wel een besloten evenement, je kunt er alleen als individuele bezoeker naar binnen als je jezelf met een gemotiveerde e-mail hebt aangemeld via busidee.backoffice@gmail.com en wij je aanvraag hebben goedgekeurd of als je met een touringcarbedrijf in de bus meekomt omdat je daar klant bent of eventueel wel wilt worden.

Bezoekers kunnen dus alleen medewerkers van touringcarbedrijven & touroperators zijn, of contactpersonen van groepen, verenigingen of bijv. ouderenbonden die op zoek zijn naar leuke groepsuitstapjes. 

Jezelf als bezoeker aanmelden voor do. 31 oktober kan via: busidee.backoffice@gmail.com

Mocht je zelf een leuke dagtochtbestemming hebben en je graag willen presenteren, dan kun je altijd nog snel een aanvraag doen voor een bedrijfsbezoek in de komende periode. mail hier de redactie> 

Je kunt dus pas deelnemen aan de Bus-idee-dag met een kraampje als je lid bent van Bus-idee en wij jullie bedrijf na een bedrijfsbezoek goed geschikt achten als Bus-idee touringcar(dagtocht)bestemming.  

terug naar de voorpagina van Bus-idee>

 

 

 

's >

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker