Bus-idee-dag

Bus-idee-dag: donderdag 25 november 2021

BOSKOOP (ZH): Jaarlijks organiseren we in het najaar onze gezellige Bus-idee-dag, waar medewerkers van busbedrijven en hun klanten, de beslissers van groepen die jaarlijks busuitstapjes maken, persoonlijk inspiratie kunnen opdoen en zelf hun informatie kunnen inwinnen.

Voor 2020 hadden we besloten om de Bus-idee-dag te verplaatsen naar begin 2021, onder voorbehoud van de dan geldende regelgeving en situatie.  Maar helaas was de situatie nog niet zodanig dat we de beurs in het voorjaar mochten organiseren en hebben we deze nu gepland staan voor donderdag 25 november 2021 in Boskoop.

Uiteraard zal de Bus-idee-dag in een door de situatie aangepaste veilige versie worden georganiseerd onder de wettelijke voorwaarden die dan gelden, te denken valt aan een ruimere opzet van looppaden, tijdssloten voor bezoekers, looprichtingen, extra toiletfaciliteiten etc. etc.   Wanneer we de inschrijving gaan starten krijg je als paginahouder automatisch per mail een uitnodiging met inschrijfformulier toegestuurd.

Nieuwe dagtochtbestemmingen die zich willen aanmelden of waarover we tips krijgen zullen we eventueel dit jaar nog bezoeken en toetsen op hun geschiktheid en haalbaarheid als Bus-idee bestemming. 

Bezoekers (leden van reiscommissies, contactpersonen van groepen en medewerkers van busbedrijven) die gratis toegangskaarten willen aanvragen kunnen zich per gemotiveerde mail aanmelden vanaf 1 september via busidee.backoffice@gmail.com. 

Doorgang van de Bus-idee-dag op do. 25 november 2021 is onder voorbehoud en zal pas kort tevoren, mede door regelmatig wisselende wet- en regelgeving van de overheid, definitief kunnen worden bepaald.

terug naar de voorpagina van Bus-idee>

 

 

 

's >

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker