Omnium Tropisch Bos

__________________________________________________________________________

Goes Omnium

Ga met je muis over de foto en klik op de pijltjes om meer foto's te kunnen zien van dit bedrijf

                    Bedrijfsomschrijving:


Met een drankje uit een halve kokosnoot op een Cubaans terras zitten...

Wat dacht je van een prachtige wandeling door een tropisch bos met allemaal levensgrote planten en bomen zonder dat je daarvoor naar de Amazone of Azië hoeft. Hier zie je gebruiks- en kamerplanten uit het dagelijks leven thuis.

Kruiden en specerijen zoals o.a. peper, kaneel, gember, koffie.  Fruitsoorten zoals bananen, ananas, mango, maar ook vele soorten medicinale planten, katoen, chocola, kapok, rubber.....  hoe leuk is het om dat eens te zien ?

Bij de rolstoelvriendelijke rondleiding zit een tropische proeverij inbegrepen en beleef je de tropen alsof je er bent. Bovendien zijn er overal zitjes om even rustig te genieten. Alle programma's zijn uitbreidbaar met een heerlijke lunch.

Het Omnium Tropisch Bos is geheel overdekt, het is hier dus altijd zomer!

                    Adresgegevens:

Naam bedrijf: Omnium Tropisch Bos
Adres: Zwembadweg 3
Postcode: 4463 AB
Plaats: Goes

Contactgegevens:

Telefoonnummer:

0113-233388

Faxnummer:

--

E-mail adres:

groepen@omnium.nl

Internetadres:

www.omnium.nl

Contactpersoon:

Arianne of Marjan

Capaciteitsgegevens:

Max. groepsgrootte: ca. 90 (meer op aanvraag)
Max. per rondleider: ca. 20 / 25
Capaciteit ontv.ruimte: Ontvangstruimte 90 / Cubaanse bar 55 (1 opstapje op het terras)
Capaciteit toiletten: 3 x dames / 1 x heren / 3 x urinoir / 1 x minder validen toilet

Bereikbaarheid / ligging

Waar ligt locatie:
Aan de rand van Goes
Busparkeerplaats: ja, aan de zijkant van het complex
Afstand parking/bedrijf uitstappen voor de ingang, ca. 25 meter
Kosten parkeren: gratis
Routebeschrijving / plattegrond

 

Diversen:

invalidentoiletten: ja
Overige faciliteiten: lift
Bijzonderheden: Omnium Tropisch Bos maakt onderdeel uit van een sport & recreatiecomplex, met de warmte uit de kas van dit tropisch bos wordt het eronder gelegen zwembad verwarmd.  Het Tropisch Bos is goed toegankelijk voor minder validen, het betonnen pad is licht aflopend.
Gesloten op: 1e Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Koningsdag

Groepsprijzen p/p 2021 (minimaal 25 personen):    Log in>


Entree + rondleiding met gids
 
€ 7,00
 Favoriet Arrangement "Op de koffie in de tropen":

Ontvangst in het Paviljoen met 2x koffie/thee, een tropisch vruchtenbroodje en een rondleiding in het Tropisch bos met de boswachter
 
€ 9,00
Arrangement Wereldreis

 Ontvangst met 2x koffie/thee, een tropisch vruchtenbroodje en een rondleiding in het Tropisch bos met de boswachter. Afsluiting met vruchtendrank uit een kokosnoot in de Cubaanse bar
 

€ 11,00
Nieuw: Plusbus arrangement
Speciaal voor kleine Plusbussen, Op Stap bussen, etc.

Ontvangst met kleine lunch: 2 belegde broodjes p.p., kopje soep en koffie/thee en ervoor of erna rondleiding met de boswachter in het Tropisch bos van een uur. Het Tropisch bos is rolstoeltoegankelijk, lift en minder validen toilet zijn aanwezig.

Minimaal 6 personen
 

€ 12,00
 Nieuw: Zeeuwse bolus arrangement

 Ontvangst met koffie of thee en een tropisch koffiebroodje. Daarna neemt de gids jullie mee voor een expeditie langs de ingrediënten van de Zeeuwse bolus (o.a. kaneel, kardemon, vanille en rietsuiker) en andere specerijen die in het Tropisch bos groeien (peper, chilipeper, citroengras, gember, laos, kurkuma, piment, cacao, kerrie, betelpeper). Daarna gaan jullie zelf aan de slag om een bolus te maken en krijg je tijdens het afbakken een boluslikeurtje of bolletje bolusijs. Na afloop mag je een zakje zelf gebakken bolussen mee naar huis nemen.
 

€ 16,50
FAVORIET Arrangement Tropische ontdekkingsreis met lunch:

Ontvangst met 2x koffie/thee, een tropisch vruchtenbroodje en een rondleiding in het Tropisch bos met de boswachter. Na de rondleiding een overheerlijke lunch in het Paviljoen bestaande uit een kom heerlijke seizoenssoep, broodje kroket en diverse belegde broodjes, inclusief (karne)melk en jus d'orange
 

€ 21,00
 Nieuw: Tropische ontdekkingsreis met nasimaaltijd

In de middag ontvangst met tropische vruchtendrank geserveerd in een kokosnoot en daarna een rondleiding in het Tropisch bos met de boswachter. Na de rondleiding serveren wij in het Paviljoen een heerlijke nasimaaltijd bestaande uit een bord nasi met kipsaté, satésaus, atjar en kroepoek en een drankje naar keuze uit het Hollands assortiment (bier, fris, wijn)
 

€ 24,50
Dagarrangement ‘Tropische ontdekkingsreis met lunch en Zeeuwse bingo’

Ontvangst met 2x koffie/thee, een tropisch vruchtenbroodje en een rondleiding in het Tropisch bos met de boswachter. Na de rondleiding een overheerlijke lunch in het Paviljoen bestaande uit een kom heerlijke seizoenssoep, broodje kroket en diverse belegde broodjes, inclusief (karne)melk en jus d’orange. Na de middag de pennen en stiften in de aanslag voor een gezellige bingo. Niks geen saai gedoe maar een echte Zeeuwse bingo met leuke streekproducten als prijs. Meerdere speelrondes. Inclusief pauze, drankje en altijd prijs
 

€ 34,50
 Dagarrangement "Goes Genieten"

Ontvangst met 2x koffie/thee, een tropisch vruchtenbroodje en een rondleiding in het Tropisch bos met de boswachter. Na de rondleiding een overheerlijke lunch in het Paviljoen bestaande uit een kom heerlijke seizoenssoep, broodje kroket en diverse belegde broodjes, inclusief (karne)melk en jus d’orange. In de middag staat een bezoek aan winkelstad Goes op het programma met een stadwandeling en een bezoek aan Museum de Bevelanden waar een heerlijk kopje koffie met een Zeeuwse bolus voor u klaar staat.
 
€ 34,50
Dagarrangement Land en Zee

Een prachtig Zeeuws arrangement in samenwerking met diverse rederijen op de Oosterschelde. In de ochtend maakt u een rondvaart over de Oosterschelde en ’s middags gaat u naar het Tropisch bos waar u een ontdekkingstocht maakt met de boswachter. Inclusief koffie/thee aan boord, rondvaart, lunch aan boord of in de Cubaanse bar van het Tropisch bos, koffie met tropische lekkernij in het Tropisch bos. Diverse opstapplaatsen mogelijk en ook is het mogelijk om eerst naar het Tropisch bos te gaan en ’s middags te varen. Alles is rolstoeltoegankelijk. Minimaal 40 personen.
 

€ 34,50
Schoolreisarrangement Met de schoolklas op expeditie.

Het programma van ongeveer een dagdeel bestaat uit 2 onderdelen: een speurtocht in het Tropisch bos met als thema ‘overleven met planten’ en een Smaakles van kruiden, specerijen en bijzondere smaaksensaties. Inclusief pauze met gezonde smoothie.
 

€ 12,00
 Uitbreiding van het schoolreisarrangement met:

- Klimmen op de 10-meter hoge klimwand in het Tropisch bos 1,5 uur klimmen o.l.v. een kliminstructeur

€ 6,00
Uitbreiding van het schoolreisarrangement met:

Zwemmen in het zwembad van Omnium. Een subtropisch zwemparadijs met lazy river, glijbanen, recreatiebaden, etc.

€ 6,25

LET OP: Genoemde prijzen kunnen afwijken, voor een prijsopgave altijd contact opnemen met de paginahouder

                        Combinatietips:

afstand ca. 05 km Museum met klederdrachtenpresentatie in centrum van Goes  Infopagina>
afstand ca. 05 km Ritje met een echte Stoomtrein of Historisch treintje vanuit Goes Infopagina>
afstand ca. 39 km Natuur rondvaart met Rederij Moermond vanuit Burghsluis Infopagina>

terug naar de rubrieken:

index:
ideeën
restaurants
bezoekwaardigheden
activiteiten en rondvaarten

Log in>