Eventim Nederland

__________________________________________________________________________

 Hoofddorp Eventim Tickets

                    Bedrijfsomschrijving:


Eventim Nederland is het grootste ticketingbedrijf van Nederland en verkoopt tickets van meer dan 450 organisatoren.  Hierdoor hebben ze een nagenoeg uniek evenementsaanbod van duizenden evenementen en voorstellingen.

Veel touringcarbedrijven regelen hun tickets al via Eventim, hier is een speciale afdeling die zich bezig houdt met ticketverkoop via deze doelgroep. Dat is handig omdat deze afdeling de branche en haar behoeften goed kent.

Men maakt zoveel mogelijk werk van flexibele opties voor busbedrijven, zodat deze optimaal de tijd krijgen om de bus vol te krijgen. Hiervoor onderhandelen ze met theaterproducties en vaak heeft dat goede resultaten.

Er is een speciale pagina voor busbedrijven, log in om deze te bekijken.  Hier vind je speciale aanbiedingen, kortingen en voorstellingen waarbij vaak extra flexibele opties van toepassing zijn.   Leuk om aan je klanten aan te bieden.

                    Adresgegevens:

Naam bedrijf: Eventim Nederland
Adres: Marktplein 108
Postcode: 1032 DD
Plaats: Hoofddorp

Contactgegevens:

Telefoonnummer:

consumenten reserveren via: 0900-1353 / touringcarbedrijven: 088-0112660

Faxnummer:

-

E-mail adres:

touringcarbedrijven reserveren via groepen@eventim.nl

Internetadres:

www.eventim.nl

Diversen:

Bijzonderheden: Eventim is van mening dat zowel kleine als grote busbedrijven dezelfde kansen en voorwaarden moeten krijgen bij het bestellen van kaarten, dus zonder monopolie posities. 
Gesloten op: 365 dagen per jaar bereikbaar

Prijzen 2022:  Log in>


Prijzen verschillen per productie/voorstelling/evenement.  Daarnaast zijn ook de kortingen die de producent aanbiedt verschillend.  Log in> om de speciale prijzen en eventuele kortingen te bekijken of bel met de afdeling customer care voor touringcarbedrijven: 088-0112660 voor meer informatie. 

LET OP: Genoemde prijzen kunnen afwijken, voor een prijsopgave altijd contact opnemen met de paginahouderTerug naar de rubrieken:

index:
ideeŽn
restaurants
bezoekwaardigheden
activiteiten en rondvaarten

Log in>