Gratis kaarten bestellen ?
 
Vanaf 1 januari kunnen busbedrijven, hun klanten en losse bezoekers (leden van reiscommissies, contactpersonen van groepen en medewerkers van busbedrijven) die de Bus-idee-dag op 9 maart willen bezoeken, gratis toegangskaarten aanvragen.  Aanvragen voor bezoek aan de beurs kunnen worden gestuurd naar busidee.backoffice@gmail.com.

********

Bus-idee-dag in voorjaar op donderdag 9 maart 2023

BOSKOOP (ZH): Met veel plezier mogen we aankondigen dat we in het voorjaar op donderdag 9 maart weer een Bus-idee-dag in Boskoop hebben gepland zodat iedereen elkaar weer persoonlijk kan ontmoeten en plannen maken voor het komend seizoen.  Hier kunnen busbedrijven zaken doen, elkaar ontmoeten en afspraken maken met bekende en nieuwe dagtochtbestemmingen, maar ook hun reiscommissies een dag vol inspiratie aanbieden....

Bus-idee-dag-2022-10

Op dit moment worden op www.bus-idee.nl alle infopagina's geactualiseerd met prijzen en informatie voor 2023 en wordt er ook alweer volop aangemeld door restaurants, rondvaartbedrijven en dagtochtbestemmingen om deel te nemen op 9 maart.  Naast vele bekende en vertrouwde adressen zijn er ook weer geweldige nieuwkomers...

HelmondKasteelHelmond-24

HelmondKasteelHelmond-16

Er wordt bij nieuwkomers altijd flink aandacht besteed aan afstemming op de markt, alle nieuw geselecteerde bestemmingen worden eerst persoonlijk door ons bezocht en voorzien van tips en adviezen over hun aanbod, prijzen en eventuele aanpassingen die gedaan moeten worden om busgroepen goed van dienst te kunnen zijn.  Pas als dit allemaal voor ons gevoel op orde is kunnen ze zich op Bus-idee.nl en de Bus-idee-dag presenteren.

Daarom zijn alle deelnemende bestemmingen aan de Bus-idee-dag dan ook allemaal geschikt voor busgroepen en kunnen busbedrijven, reiscommissies, groepen en verenigingen hierop vertrouwen.  Vrijwel alle bestemmingen hebben (veel) ervaring met busgroepen en hebben we nieuwkomers tijdens ons persoonlijk bezoek positief ingeschat dat ze deze groepen aan kunnen.  Alle deelnemers aan de Bus-idee-dag hebben ook een infopagina op onze site.

Hierop kan iedereen altijd relevante informatie terugvinden met betrekking tot bereikbaarheid, capaciteit, mogelijkheden voor minder validen, eventuele groeps- en busprijzen en beschikbare parkeerplaatsen voor touringcars in de directe omgeving.  Ook kunnen touringcarchauffeurs hier aanwijzingen vinden over eventuele beperkingen voor hun voertuig op routes naar deze bestemming zoals lage viaducten of moeilijk te nemen bochten.

Bus-idee-dag-2022-2

In 2023 doet Bus-idee dit al 20 jaar (!!) met veel plezier voor touringcarbedrijven en hun klanten.  Vanaf 1 januari kunnen busbedrijven, hun klanten en losse bezoekers (leden van reiscommissies, contactpersonen van groepen en medewerkers van busbedrijven) die de Bus-idee-dag op 9 maart willen bezoeken, gratis toegangskaarten aanvragen.  Aanvragen voor bezoek aan de beurs kunnen worden gestuurd naar busidee.backoffice@gmail.com. 

Pas na een bevestiging per mail worden bezoekers geplaatst op onze gastenlijst en kunnen ze als bezoeker naar binnen. Bus-idee-dag is een besloten beurs en echt alleen toegankelijk voor de door ons bedoelde doelgroepen. Op dit moment zijn alle voorbereidingen in volle gang en zien we weer enorm uit om iedereen weer te zien daar !

Heel graag tot donderdag 9 maart in Boskoop !

terug naar de voorpagina van Bus-idee>

 

 

 

's >

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker