Algemene inleiding

Welkom bij Bus-Idee, een internetsite voor touringcarbedrijven met nieuws en informatiebestanden voor dagelijks gebruik.
Buiten actuele zaken, kan iedereen die touringcararrangementen samenstelt hier dagelijks terecht in het vrij toegankelijke bestand met adressen onderweg.

Dit bestand wordt continu uitgebreid met actuele en relevante informatie voor busverhuurders, waardoor de tijd van het individueel opvragen van folders en actuele groepsprijzen al bij een groot aantal bedrijven niet meer nodig is......... zij publiceren al hun informatie voor touringcarbedrijven namelijk al op Bus-Idee.

Het up-to-date houden van actuele prijslijsten wordt voor u gedaan, de bedrijven houden dit zelf op orde en geven wijzigingen in hun pagina direct aan ons door.

Het idee om het internet hier voor te gebruiken is voor alle partijen een uitkomst, want ook de bedrijven die graag zaken doen met touringcarbedrijven blijken op deze manier jaarlijks enorm veel geld en tijd te besparen.

Prijswijzigingen en andere mutaties kunnen nu eenvoudigweg op de site worden doorgevoerd en dat bespaart veel moeite, drukwerk, mailingkosten.

De werking van de internetsite is simpel, door met uw linkermuisknop te klikken, komt u snel in de door u gewenste rubriek

Bus-Idee hoopt hiermee een simpel en overzichtelijk systeem te bieden waarmee alle partijen gemakkelijker met elkaar in contact komen en blijven.

Door deel te nemen met een info-pagina steunt u dit initiatief en kan deze internetsite verder uitgroeien tot één van de meest informatieve in zijn soort voor de touringcarbranche.

Bus-Idee keurmerkstempel: