Hoe werkt het bij Bus-idee als u zich aan busbedrijven wilt presenteren:


Stap 1: U neemt contact met ons op per e-mail via: busidee@gmail.com

Stap: 2 We komen bij u op bezoek met onze vroem, vroem, vroem....... stappen uit, maken kennis, drinken koffie, bekijken uw bedrijf of product, leggen u van alles uit als we denken dat uw bedrijf geschikt is voor busgroepen.   Als u meedoet ondertekent u een overeenkomst voor een infopagina van € 14,75 ex. BTW per maand die u maandelijks kunt opzeggen.
Stap 3:
Vervolgens nemen we foto's met onze  klik, klik, klik...... en maken een  infopagina op www.bus-idee.nl deze website wordt veel bezocht door touringcarbedrijven en hun klanten die op zoek zijn naar leuke adressen en bestemmingen voor hun busuitstapjes in Nederland en België. De kosten voor opmaken en aansluiten van de infopagina zijn eenmalig € 100,- exclusief BTW.

Stap 4: Als uw product goed is kunt u zeker gaan verwachten, misschien niet direct maar u kunt er van uit gaan dat veel touringcarbedrijven en hun klanten uw product onder ogen krijgen en dat u er reacties op krijgt.  We zullen samen met u proberen prijs, product en presentatie op de website zo goed mogelijk af te stemmen zodat u er ook werkelijk resultaten door behaalt.

Stap 5:
Ook kunt u een leuke reclame banner   plaatsen in een rubriek waar nog plaats is. De kans dat iemand daardoor op uw pagina komt wordt dan groter.U heeft waarschijnlijk zelf ook net op een banner geklikt om hier te komen. Kosten zijn € 14,75 ex. BTW p/m.

Stap 6:
Één keer per jaar kunt u een gezellig huren op de Bus-Idee-Dag, een gezellige dag voor iedereen die bij Bus-idee is aangesloten en waar veel touringcarbedrijven en hun klanten naar toe komen. Als u, nadat u op zoveel leuke manieren uw product onder de aandacht heeft gebracht, nog geen bus heeft gezien weten we het ook niet meer en komt u aan de laatste stap.


Stap 7:
U zegt alles weer op, dat is geen enkel probleem want we hebben geen opzegtermijn ! 

 

Wilt u alles eens in een wat serieuzer verhaal doorlezen (wat best te begrijpen is) klik dan gerust hier>

 

Terug naar index: