Lidmaatschap Bus-idee

 

 

zoeken met
google
alléén in bus-idee.nl
snel zoeken:
klik hier>

TERUG NAAR:
Voorpagina
Inhoudsopgave

SNEL NAAR CATEGORIEËN:

Nieuwste infopagina's
Grote restaurants
Partycentra & thema
Vlakbij de snelweg
Actief en outdoor
Grappig & origineel

Te boeken op locatie
Voor kinderen geschikt
Alleen kleine groepen
Attractieparken

Groepshotels
Reisorganisaties

SNEL NAAR TOURINGCARS:

Kleine touringcars
Dubbeldekkers
Verlengde touringcars
Rolstoeltouringcars
Business-Class
VIP-Class
Oldtimer touringcars
Speciale bussen

SNEL NAAR:

Nieuws en actualiteit
Chauffeurshotels
Alle VVV's
Chauffeursopleidingen
Org. en dienstverleners
ANWB Routeplanner
Leuke links
Uitleg website
Adverteren
Suggesties
Contact

Help

TERUG NAAR:

Voorpagina
Inhoudsopgave
  

Wie zijn bedrijf bij touringcarbedrijven, touroperators en beslissers van groepen onder de aandacht wil brengen heeft met een Bus-idee lidmaatschap aantrekkelijke mogelijkheden.

foto Steven in Smart

De website en de Bus-idee-dag

Bij een Bus-idee lidmaatschap maken wij een infopagina over uw bedrijf op deze website www.bus-idee.nl die veel door touringcarbedrijven wordt gebruikt om bestemmingen en adressen te vinden voor hun groepen.  Maar ook die groepen weten ons zelf vaak al te vinden of worden naar ons doorverwezen ter inspiratie.

Daarnaast kunnen bedrijven met een lidmaatschap bij Bus-idee ook deelnemen aan de jaarlijkse Bus-idee-dag.  Dit is een low-budget beurs waar touringcarbedrijven en hun klanten komen zoeken naar nieuwe bestemmingen of de nieuwe prijzen en arrangementen op te halen bij bekende bestemmingen.  Deelname aan de beurs is zeer betaalbaar en alleen bedoeld voor bedrijven die lid zijn van Bus-idee.

De Bus-idee-dag had in 2019 wel 224 deelnemende bedrijven en meer dan 1350 bezoekers. Dit waren met name medewerkers van touringcarbedrijven en hun beste en beslissende klanten die op zoek waren naar inspiratie voor hun groepsdagtochten met touringcars.

De fotoreportage van de Bus-idee-dag 2019 vind je hier>

HVL_0357

Bus-idee-dag 2018 Klaas Kwint

Bus-idee-dag 2018 Klaas Kwint

Foto Steven in Velomobiel

Hoe werkt het bij Bus-idee ?

 • Bus-idee komt altijd eerst persoonlijk bij u op bezoek om het bedrijf te bekijken en kennis te maken, anders kunnen we geen referenties afgeven aan touringcarbedrijven uit eigen ervaring en een goed beeld geven op onze website.
   

 • Touringcarbedrijven weten ook dat we alles eerst bezoeken en daarbij kritisch zijn op geschiktheid en prijs/kwaliteit.  We nemen alleen bedrijven aan als lid van Bus-idee die aan de criteria van de meeste touringcarbedrijven voldoen.
   

 • We geven ook tips, adviezen en denken mee.  Als we er niets in zien laten we ook weten waarom en/of met welke aanpassingen en/of verbeteringen we het eventueel later nog eens samen opnieuw kunnen bekijken.  Touringcarbedrijven weten dat ook.
   

 • Doordat we dit al sinds 2003 zo doen hebben busbedrijven en hun klanten ook vertrouwen in ons.  Dat is misschien wel het allerbelangrijkste, ze vertrouwen op onze inschatting.
   

 • Dus pas wanneer u en wij samen van mening zijn dat uw product geschikt is voor busbedrijven kunt u lid worden van Bus-idee en kunnen wij uw bedrijf desgewenst in beeld gaan brengen. Wij verwachten dan ook wel 'Bus-idee-kwaliteit' van u.

  <kwaliteitsstempel op uw infopagina
   

 • Kosten van het lidmaatschap zijn € 15,75 exclusief B.T.W. per maand, hierin is inbegrepen een door ons opgemaakte infopagina over uw bedrijf en link naar uw website vanuit alle van toepassing zijnde rubrieken in www.bus-idee.nl .
   

 • U betaalt éénmalig per incasso € 100,00 exclusief B.T.W. opstartkosten voor de opmaak & aansluiting van uw infopagina.
   

 • Wij maken infopagina's zodat touringcarbedrijven heel snel, beknopt en overzichtelijk alles wat zij als busbedrijf specifiek willen weten over uw bedrijf op een rijtje hebben in één pagina.
   

 • Infopagina's zijn uniform, dus min of meer allemaal hetzelfde van opbouw waardoor busbedrijven precies weten wat ze waar in de pagina kunnen vinden, dat werkt handig en snel voor ze. 
   

 • Ook maken we een flinke fotoreportage van uw bedrijf op een manier waarvan we weten dat touringcarbedrijven het graag zien, dit is allemaal inbegrepen in de bovengenoemde prijs.
   

 • U kunt uw lidmaatschap iedere maand per direct opzeggen, we hebben een maandelijkse opzegtermijn, hebt u voor de 15e van een maand opgezegd, dan is uw lidmaatschap per de eerste van de daarop volgende maand beëindigd als u dat wilt.
   

 • Wij doen normaal gesproken jaarlijks één keer kosteloos (prijs)wijzigingen op uw infopagina, indien u vaker iets wilt wijzigen kunnen wij u hier eventueel iets voor in rekening brengen.
   

 • Het maandelijkse lidmaatschap is zo betaalbaar mogelijk gehouden zodat iedereen eraan mee kan doen. Dus ook leuke, maar kleine busbestemmingen met een klein budget. Niet alleen grote bedrijven met enorme marketing budgetten hebben kansen bij ons, we zijn er voor alles wat leuk is voor busgroepen.
   

 • De betaalbaarheid geeft ook de mogelijkheid  om al snel meer terug te verdienen dan dat u aan ons uitgeeft want wanneer er maar één goede busgroep in het jaar bij u reserveert heeft u de kosten eigenlijk al weer terug verdiend.  Alles wat daarna komt is al snel de eerste winst.
   

 • Onze ervaring leert echter wel dat het soms wel even kan duren voor de eerste busgroepen gaan komen, busbedrijven zijn voorzichtig maar ook trouw. Maar als de eerste groepen tevreden zijn en u na een aantal jaren bijvoorbeeld 10, 50 of 100 busgroepen per jaar ontvangt dan betaalt u nog steeds maar € 15,75 exclusief BTW per maand en niks meer.
   

 • Bij Bus-idee blijven alleen de bedrijven over die er dan ook echt busgroepen aan over houden.  Daarom zijn alle bedrijven op onze internetsite dus blijkbaar ook geschikt bevonden door busbedrijven en busgroepen.  Slaat een bedrijf namelijk niet aan en belt er niemand, dan verdwijnt het al snel doordat iedereen altijd per direct kan stoppen. Hiermee bereiken we drie dingen:

  1: Busbedrijven en busgroepen bepalen dus eigenlijk zelf de inhoud van onze site, want komt er uiteindelijk geen enkele touringcargroep dan is er blijkbaar geen interesse.

  2: We leveren daarmee volgens ons ook meteen het bewijs dat Bus-idee werkt voor iedereen die lid is, als het namelijk niet werkte dan hadden we ook vast niet zoveel leden
  .....

  3: Lid worden van Bus-idee is ook geen groot risico dus daardoor doen veel bedrijven mee en zijn de busbedrijven weer blij met zoveel (voor hun gratis) keuze aan informatie.

Het maken van uw infopagina

Als we eenmaal samen besloten hebben dat we een bedrijf op onze website gaan presenteren is het daarna heel gemakkelijk voor u, we nemen samen door wat er op komt te staan en wij bouwen de pagina.  Als de pagina klaar is bent u de eerste die het hoort en kunt u alles even nalopen op juistheid en eventuele wijzigingen en aanvullingen aan ons doorgeven.  Dan bent u online en kunnen busbedrijven en hun klanten uw infopagina ook daadwerkelijk zien en vinden in onze site.

Natuurlijk is het wel zo dat infopagina's aan onze richtlijnen moeten voldoen, hoewel we hem maken in nauwe samenspraak met u is het niet een soort mini-website waar u alles op kwijt kunt wat u zou willen.  Om het allemaal uniform te houden hebben we daarvoor wat globale richtlijnen opgesteld, wilt u daarover meer weten, kijk dan hier>

Meer weten of aanmelden

Wilt u (nog) meer weten over Bus-idee of een afspraak maken dan kunt u contact met ons opnemen per e-mail: stuur ons dan een gemotiveerde aanvraag waarin u vertelt waarom u denkt geschikt te zijn voor deelname aan Bus-idee naar Steven Korf, email adres:

 busidee@gmail.com 

IMG_1575

IMG_1577

 

 

terug naar index>

 

 

Bus-idee

richtlijnen voor  infopagina's
klik hier>

richtlijnen voor busrestaurants
klik hier>

updaten van
prijzen voor paginahouders
klik hier>